Det er mulig å sørge for at putetrekkene dine fremdeles ser ut som de var nye etter mange år. Ta godt vare på dem, og de vil forbli flekkfrie i årevis. Behandling av flekker, å holde ansikt og hår rent, og hyppig vask med mildt vaskemiddel vil hjelpe til med å holde putetrekkene fantastisk rene og som om du akkurat hadde kjøpt dem. Ved å følge disse tipsene sørger du for at du kan bruke dine putetrekk i mange år med bare litt pleie og oppmerksomhet på detaljer.

Her er noen hjelpsomme tips til hvordan du kan bevare dine putetrekk.

Vask ofte

Å holde putetrekket som det var nytt krever hyppig fjerning av flekker, oppfriskning og vasking. Eksakt pleie avhenger av fargen og hvilken type stoff putetrekket har. Legg putetrekket i vaskeservanten, fyll opp med vann, oppvasksåpe og bakepulver for å friske opp mellom vaskinger. Et skrubbebrett kan hjelpe til med å fjerne skitt som har blitt gnidd ordentlig inn. Om putetrekket ikke kan vaskes med en gang, behandle flekkene med en gang slik at de ikke setter seg i stoffet.

Milde vaskemidler

Vask putetrekkene med et mildt vaskemiddel, unngå tunge parfymer og kjemikalier. Tilsett eddik i vaskevannet for å friske opp og gjøre det mykere. Det er mindre sannsynlig at det er sterke kjemikalier i naturlige vaskemidler, noe som kan bygge seg opp i stoffet og ødelegge det over tid. Ved å unngå sterke vaskemidler og tøymyknere hjelper du til med å holde putetrekkene dine som nye.

Lufttørk flatt

Hold putetrekkene dine som nye ved å unngå tørketrommel. La putetrekkene henge til tørk etter at du har vasket dem for hånd, og lufttørk dem flatt etter å ha vasket dem i maskin (finvask). Tørketromler kan forårsake krymping og skader fra varmen. Unngå å bruke dem med putetrekk for å sørge for at de holder formen. Å la putetrekkene tørke flatt vil hjelpe dem å holde på den originale formen.

Hold håret ditt rent

Når du sover berører håret ditt puten. Å holde håret rent vil sørge for at putetrekket holder seg som nytt. Pass på at du vasker håret ditt ofte, og unngå å bruke mye hårprodukter før du går i sengen.

Pakk inn håret om natten

Om du må behandle håret ditt før du går i sengen, pakk det inn slik at du unngår å få flekker fra hårproduktene på putetrekket.  Å pakke inn håret forhindrer også at du svetter på puten om natten.

Hvor kan de beste putetrekkene kjøpes online?

Putetrekk er like personlige som putene selv. De ligger under hodet vårt og beskytter puten, men over tid kan de få flekker og bli skitne, gamle og får revner. Daglig bruk gjør dem utsatte for å slites ut raskere enn nesten noe annet i hjemmet ditt. Putetrekk kan kjøpes hos Trendcarpet som er en av de beste selgerne av putetrekk online.

About The Author

Leave a Reply

Your email address will not be published.