Hvis du har tæpper i dit hjem, vil det helt sikkert være en udfordring at holde dem rene, når du enten har en stor familie, kæledyr i huset eller børnene bare elsker at løbe rundt. Uanset hvad årsagen er, så er vi her for at hjælpe dig med et par råd, der vil holde dit hjems tæpper i perfekt stand.

Nr. 1: Overvej at investere i plastik løbere

Når dårligt vejr er forventet, er det klogt at bruge plastik løbere i områder af hjemmet, hvor der ofte bliver trådt. Disse løbere er nemme at sætte over tæpper og kan rulles sammen og opbevares til senere brug, efter de er taget op. Et stort udvalg af tæpper er tilgængelige på Trendcarpet til den bedste pris.

Nr. 2: Køb tæpper, der holder

At købe tæpper fra en forhandler med et godt ry er en af de bedste måder at vise trendy gulvbelægninger frem på, der holder sig i lang tid. Sørg for at læse specifikationerne for det ønskede tæppe for at finde ud af rensningsprocessen, der er nødvendig for at holde det i bedste stand.

Nr. 3: Brug et separat tæppe ved hver indgang

Køb små online tæpper og læg dem foran hver dør i dit hjem. Disse tæpper vil hjælpe med at samle snavs fra bunden af skoene, så det ikke spredes i andre områder af hjemmet.

Nr. 4: Tag dine sko af, når det er mulgit Take Off Shoes When Possible

Nr. 4: Tag skoene af når det er muligt

For at sørge for at online tæpper ser så pæne ud som muligt, hjælper det at tage skoene af, før der bliver gået på tæpperne. Dette holder dem fra at blive ødelagt for tidligt. Sæt et separat tæppe til rådighed for folk til at opbevare deres sko på, indtil det er tid til at forlade huset igen.

Nr. 5: Støvsug tæpperne regelmæssigt

Når folk trækker løst snavs med indenfor på tæpper, kan det blive indlejret i fibrene, hvis det skubbes ned flere gange. Dette vil efterlade tæpperne med et nusset udseende. Ved at bruge en støvsuger rutinemæssigt til at løfte løst snavs fra tæpperne, hjælper det med at holde dem fra at blive beskidte. Lad en støvsuger stå tæt på og brug vedhænget til at fjerne snavs hver dag, hvis det er muligt. Ved at bruge vedhænget i stedet for den rullende del af maskinen, hjælper det med at holde tæppefibrene intakte.

Nr. 6: Tilføj en beskyttende barriere

Et beskyttelsesmiddel kan tilføjes til toppen af tæppematerialet for at frastøde snavs. Dette middel kommer i en sprayform og er nem at anvende. Sprøjt blot det beskyttende lag over tæppet og lad det tørre, før de lægger det tilbage på gulvet. Sprayen kan genanvendes en gang om måneden eller hver anden måned og tilføjer et lag af beskyttelse til materialet.

About The Author

Leave a Reply

Your email address will not be published.