Eteisen matot tunnetaan pitkinä ja kapeina mattoina. Useimmiten eteisen matot ovat suorakulmion muotoisia, vaikkakin mukaan mahtuu myös muutamia luovia suunnittelijoita, jotka lyövät sinut ällikällä erilaisine designeineen.

Olipa matto minkä muotoinen tahansa, se on pitkä, hyvännäköinen ja muuttaa kotisi sisustusta.

Eteisen matot suojaavat lattioitasi naamuilta, liukumisilta ja estävät kaatumisia kovapuisille tai kaakelilattioille. Eteisen matot suojaavat lialta paljon käytössä olevissa tiloissa. Ne luovat myös mukavan ja lämpöisen alustan, jolla kävellä. Eteisen matot voi kuitenkin asettaa muuallekin, kuin vain eteiseen.

PAIKKOJA, JOIHIN VOIT ASETTAA ETEISEN MATOT ETEISEN SIJAAN

  1. Makuuhuone

Voit asettaa eteisen matot makuuhuoneessa sängyn jalkojen alle tai sängyn reunoille. Jotkut ihmiset asettavat normaalin kokoiset matot sänkynsä tai sohvansa alle tuodakseen huoneeseen tyyliä. Pitkät, kapeat eteisen matot estävät kuitenkin mainiosti kaatumisia ja sängystä noustessasi jalkasi osuvat pehmeälle tai pörröiselle matolle.

  1. Pienet tilat tai istuintilat

Sisustaessasi kotiasi törmäät taatusti pieniin tiloihin, jotka tarvitsevat rakkautta. Ehkäpä vaatekaappi, kodinhoitohuone tai kylpyhuone. Asettaessasi eteisen matot näille alueille, tuot tiloihin parempaa feng shuita, mukavuutta ja tyyliä.

3.Paljon käytössä olevat tilat

Paljon käytössä olevissa tiloissa mattojen tulisi olla tummia, sillä matoilla on tällöin taipumusta likaantua enemmän. Varmista, että mattosi on kestävä ja soveltuu runsaaseen käyttöön. Käsin tehdyt matot voivat tällöin olla muita mattoja parempi vaihtoehto.

  1. Keittiö

Eteisen mattoja löytyy eri kokoisina ja värisinä. Löydät helposti matot niin suuriin kuin pieniinkin keittiöihin. Värit määrittelevät tilasi pehmeyden tai suuruuden ja antavat huoneelle uudenlaista ilmettä.

  1. Portaikot

Portaikkoon asetellut eteisen matot tuovat kotiisi eleganttia ilmettä. Eleganttiuden lisäksi eteisen matot lisäävät turvallisuutta ja estävät portaikossa kaatumista. Kovapuiset lattiat tai kaakelilattiat saattavat olla vaarallisia sukkasillaan. Varmista, että mattosi on turvallinen ja vältät ikävät riskit.

Premium eteisen matot ja paljon muuta TrendCarpetilta

Jos olet etsinyt yhtä kauppaa, josta ostaa kaikki tarvitsemasi matot, suuntaa TrendCarpetiin. TrendCarpet on yksi verkon suurimmista mattokaupoista, joka tarjoaa laajan valikoiman, josta valita. Mukaan mahtuu mattoja aina perinteikkäistä nykyaikaisiin ja klassikoihin. TrendCarpet tarjoaa myös tyynynpäällisiä ja tyynyliinoja sekä paljon muuta. Klikkaa tästä tietääksesi lisää.

About The Author

Leave a Reply

Your email address will not be published.